TANGO

ALDER: ca. 3 ÅR

KØN: HAN

KASTRERET, VACCINERET, MED CHIP, ORMEKURET

VÆGT: ca 10KG

ADOPTIONS GEBYR: 3000 DKK

BLANDING (se ud som gravhund/corgi mix) - robust krop på kort ben

Tango og hans senior, blinde ven, har løbet fri i omkring 6 måneder. De forsøgte at få hjælp mange gange, men folk sendte dem bare væk. Da de endelig begyndte at stjæle kyllingemad ud af sult, besluttede folket at tilkalde de rigtige institutioner for at fjerne dem.

 

Efter at være fundet blev det opdaget, at Tangos begge forben var brudt. Alligevel fortsatte han med at bruge dem, så de helede aldrig ordentligt. Han havde konstant smerte i lang tid.

Begge forben blev forsøgt at blive restaureret med nogle metalplader. Det ene ben lykkedes, desværre afviste det andet metalpladen og måtte amputeres.

 

Tangos rejse startet sidste sommer. Først omkring december var han færdig med alle operationer og startede en genopretningsproces.

Ikke at have et ben er stadig nyt for ham, han lærer stadig fuldt ud at være uden det. Han har også brug for at tabe en masse vægt, specielt nu i sin situation. Men han er aktiv dreng, der kan lide at bevæge sig og gå. Han tager pause, når han har brug for det. Han kan gå op ad trappen, bare ikke for højt. Han prøver endda at tisse med benet opad, selvom det ikke altid lykkes. Han blive mere hurtig træt nu, mens han stadig har meget vægt på, men med tid, tro vi han blive endnu mere robust.

 

Han er meget god, lydig, ALTID GLAD, nysgerrig dreng. Super kærlig og venlig for alle. Han er meget social. Han forstår også meget godt ordet nej. Han er renlig og køre pænt i bil. Aldrig gø, mindst ikke fra vores oplevelse, han er ikke et "vagt hund". Og han er meget fotogen og ekspressiv i ansigt :)

Tango være super perfect som et terapi hund. Hans glæd og optimistisk personlighed kunne godt hjælpe andre, måske i det samme eller ligende situation. Så det være vores perfekt scenario af hjem.

 

Ellers, han mangler et kærlig hjem, med nok mentalt og fysisk aktivering, ellers kede han sig og må stresse. Et hjem hvor mennesker vil har forståelse og tålmodighed mod ham. Men også, hvor han ses som fuldstændig hund. Et hjem med andet hund eller kat være helt perfekt, så han er aldrig alene og har et legekammerat.

Gerne kontakte os hvis interreseret.

Kan besøges på Langeland, via aftale. 

4belovedpaws@gmail.com eller Tel. 51892602

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 by Sandra Musone and 4 Beloved Paws

  • Facebook
  • Instagram