top of page

TANGO

ALDER: ca. 3 ÅR

KØN: HAN

KASTRERET, VACCINERET, MED CHIP, ORMEKURET

VÆGT: ca 10KG

ADOPTIONS GEBYR: 3000 DKK

BLANDING (se ud som gravhund/corgi mix) - robust krop på kort ben

OPDATERING: Tango var adopteret, men desværre efter et måned i ny hjem, komme tilbage til os. Han trives ikke i den hjem, så det bedste beslutning for ham var at prøve lykke igen. Hans tidligere familie har kun sødeste orde om ham. Tango er kommet tilbage mere rolig og "voksne" end han var før. Han er virkelig klar til resten af hans liv nu.

Tango og hans senior, blinde ven, har løbet fri i omkring 6 måneder. De forsøgte at få hjælp mange gange, men folk sendte dem bare væk. Da de endelig begyndte at stjæle kyllingemad ud af sult, besluttede folket at tilkalde de rigtige institutioner for at fjerne dem.

 

Efter at være fundet blev det opdaget, at Tangos begge forben var brudt. Alligevel fortsatte han med at bruge dem, så de helede aldrig ordentligt. Han havde konstant smerte i lang tid.

Begge forben blev forsøgt at blive restaureret med nogle metalplader. Det ene ben lykkedes, desværre afviste det andet metalpladen og måtte amputeres.

 

Tangos rejse startet sidste sommer. Først omkring december var han færdig med alle operationer og startede en genopretningsproces.

Ikke at have et ben er stadig nyt for ham, han lærer stadig fuldt ud at være uden det. Han har også brug for at tabe en masse vægt, specielt nu i sin situation. Men han er aktiv dreng, der kan lide at bevæge sig og gå. Han tager pause, når han har brug for det. Han kan gå op ad trappen, bare ikke for højt. Han prøver endda at tisse med benet opad, selvom det ikke altid lykkes. Han blive mere hurtig træt nu, mens han stadig har meget vægt på, men med tid, tro vi han blive endnu mere robust.

 

Han er meget god, lydig, ALTID GLAD, nysgerrig dreng. Super kærlig og venlig for alle. Han er meget social. Han forstår også meget godt ordet nej. Han er renlig og køre pænt i bil. Aldrig gø, mindst ikke fra vores oplevelse, han er ikke et "vagt hund". Og han er meget fotogen og ekspressiv i ansigt :)

 

Tango mangler et kærlig hjem, med nok mentalt og fysisk aktivering, ellers kede han sig og må stresse. Et hjem hvor mennesker vil har forståelse og tålmodighed mod ham. Men også, hvor han ses som fuldstændig hund. Det skulle også være et hjem med mindst et mere hund, da en mere hund er bedste motivation for Tango at bevæge sig og lære alle de "hunde" tinge, som for eksempel, at spille med legetøj. Da han har udfordringen med bevægelse, det er MEGET vigtig at hans vægt passes på, det er vigtig betingelse, at man forstår man skal passe på hans vægt.

Gerne kontakte os hvis interreseret.

Kan besøges på Langeland, via aftale. 

4belovedpaws@gmail.com eller Tel. 51892602

bottom of page