top of page

muse og zara

FØDT (+/-):   MUSE - 01.01.2018     /     ZARA - 01.06.2020

KØN: HUN HUNDE. MOR OG DATTER.

RACE: BLANDING

ADOPTIONS GEBYR: 3000kr for hver. 6000kr for begge.

VACCINERET, ORMEKURET, FLÅTTE BEHANDLET, STERILISERET, MED EU PASS.

Renlig, kan være alene hjemme, køre fint i bil. Trække lidt i snor, men ellers gå pænt. Gø ikke. Venlig med andre dyr og børn.

Muse og Zara, som mest hunde fra Litauiske internater, var "vagt" hunde, på landet, hos gamle mennesker. De bo udendørs, uden sted at gemme sig fra regn vejr eller kold, næste uden mad og vand. Heldigvis, de var bemærket og hjælp var kald ind. Derefter de var leveret på internat og var da i lang tid. Hvorfor? Vi har ingen forklaring, fordi de er super fantastisk.

(Hvid) Muse - mor til Zara-  er mere forsigtig og mangles mere socialisering. Hun følge hendes datter og kun tak til hendes datter, lærte hun at være tryg ved mennesker. Men hun stadig er lidt skeptisk og mere bekymret hvis man snakke med hende, speciel hvis datter er ikke i nærhed. Men hun er også meget kærlig, når hun kender dig allerde og vil kæles. Hun har mere rolig og blid energi. Hvis man fjerne hånd fra hende, hun bede at kæles lidt mere.

(Brun) Zara er meget social og glæd pige. Hendes energi og kærlighed er bare utrolig utrolig fantastisk. Men hun er energi bombe og sjælden slappe af.

 

Begge hunde er meget livlig og fuld af energi. De spille sammen med hver eneste mulighed. Elsker legetøj også og glæd med bolde. Almindelig gå tur blive ikke nok for dem, de kræves mere aktivering. Fuldstændig fokuseret på deres udvalgt person og ignorere andre. Holde sig tæt ved deres menneske også uden snor og har aldrig prøvet løbe væk. Fra første dag de var afslappet og som hjemme. De var også helt ikke stresset på vej fra Litauen. De er også meget fokuseret på hinanden og ikke super involveret med andre dyr.

Zara er mere social, vil kæles mere og er nysgerrig overfor andre hunde, hun prøve søge kontakt med dem og spille med dem. Mens Muse, er fokuseret kun på Zara og holde sig væk hvis hun spille med andre hunde. 

Et hjem for dem begge sammen være et drøm! og vores prioritet. Det blive super stressfuld for dem at gå fra hinanden, speciel til mor (Muse). Hun vil kræves meget mere arbejde med, uden datter i nærhed. MEN, Zara er dominerend, hun lade ikke hendes mor fuldstændig trives og få den selv tillid hun kunne har, derfor, i deres ny hjem sammen, man skulle arbejde på, at Muse få muligheden at vise sig selv mere og trives også uden Zara i nærhed. Det er vigtig at man lade ikke Zara stjæle alt opmærksomhed. Det er perfekte duet hvis man vil har 2 hunde, de aldrig kede sig alene og har super kemi. Men igen, det er vigtig at man glemme ikke fantastiske Muse, når Zara har så mange energi og er meget mere socialiseret.

HVIS det blive ikke mulig finde hjem til dem sammen, det skal være helt sikkert et hjem med en andet hund, speciel til Muse. Muse skal har et følgesvend hvem vil hjælpe hende at være et hund og tro på mennesker. Mens Zara er vant at har et spille kamerat og vil helt sikkert kede sig og stresse alene.

Aktiv hjem med stor gård og mase oplevelsen søges. De er svær at gøre træt, så et stor indelukket sted for dem at løbe i mellem gåture, er faktisk nødvendig.

 

Vi er absolut og utrolig forelsket i de 2 smukke damen og synes de er helt perfekte. Virkelig, indtil videre, de mest nemt pleje hunde at har og vi har kun bedste orde om dem! Dem hvem få dem, blive meget heldig :)

Hjem uden små børn søges.

Deres daglig liv kan følges via vores Instagram stories. 

Kan mødes på Langeland EFTER AFTALE. Gerne kontakte os via chat, FB, email eller tel: 51892602

bottom of page