top of page
_SMP9646.jpg

OM OS

4 Beloved Paws er en non profit organisation, etableret og styret af fotograf Sandra Musone. Vi er dedikeret til at hjælpe hjemløse kæledyr fra Litauen med at finde kærlige og trygge hjem i Danmark, nogle tilfælde også andre lander. Vi arbejder udelukkende med hjælp af frivillige og venlige mennesker, der er villige til at hjælpe. Vi tjener ikke noget på det, vi investerer hvad vi kan af vores egne. Vi vil berige menneskers liv, der ønsker et kæledyr i familien mens de redder et liv for dem, der ikke fik chancen i deres hjemland. 

 

Den triste situation er, at der er alt for mange efterladte kæledyr i Litauen – mere end der er mennesker til at redde dem. Vi opfordrer til adoption, uanset om det er lokalt eller internationalt. Vi hjælper gerne også hunde i nød i Danmark. Men vi ønsker blot at udvide jeres muligheder, og så finder i præcis JERES hund, der muligvis venter i litauisk internat nu.

Vi startede i et små 2 værelse lejlighed over 5 år tilbage. Nu vores drøm at flytte in i vores egene hus bliv virkelighed. Fra 2020 4 Beloved Paws har mere muligheden at hjælpe, fra komfort af egene hus dedikeret til hunde, så vi se meget frem hvad fremtiden bringe.

 

Vision – Vi håber at danne bro mellem dem i nød og dem der kan hjælpe. Vi vil være et eksempel man har lyst til at følge.

4 Beloved Paws familie

sandra musone

_SMP9783.jpg

Sandra er et selvstændig, professionel fotograf, uddannet i multimedia design, digital concept udvikling og marketing. Hun er tysk, opvokset i Litauen og de sidste 14 år, bosiddende i Danmark. Siden hun var født, har hun haft en mini zoo derhjemme. Hendes mor var sikker på, at hun ville vokse op og blive dyrlæge eller løbe væk med cirkus. Hendes liv skulle dog vise sig at gå i en anden retning, men dedikationen og kærligheden til dyr har aldrig ændret sig. Dyr er hendes prioriterede og ro i livet, og hun er ikke genert at sige, hun vælger snarere deres kammeratskab end de fleste mennesker.

Sandra prøve at bo hendes liv miljøvenlig og cruelty free. Hun også kæmpe til at stoppe BSL (breed specific legislation), da hun har vokset op med Amerikansk Staffordshire terrier og Pitbull. Nu hun er et mor til 5 hunde, 4 af dem er fra Litauisk internat. Hun har også 2 afrikansk snegle. 

DSC_3434.JPG

JOsie

sjuzi

lucy

popsi

Josie

 

Et blanding af fransk bulldog, beagle, mops og dansk/svensk gårdhund. Hun er det grund 4 Beloved Paws eksistere. Hun er Sandra's soulmate, kærlighed fra første blik og ment at være. Josie's ansigt er også vores logo. Hun var født i 2014. Hun elsker bolde og jage billerne, de køre forbi hjem. Hun er mest loyal følgesvend og bedste stor søster/veninde til Sjuzi.

Sjuzi

Et blanding af basenji. Hun var det første hund adopteret gennem 4BP. Hun var født på internat og bemærket af Sandra når hun var 1 måned gamle. Efter 2,5 måneder ventetid, Sandra flyve på hendes fødselsdag til Litauen og tog hende fra internat. Det var det bedste gave nogensiden. Sjuzi elsker bolde mere end alt andet i verden. Hun er mest forkælet og respekteret af alle. Hun holder alle i orden og ansvarlig. Hun er frygtløs. Sjuzi var født i 2015.

.

Lucy

Et veninde har sendt Sandra et billede, fra litauisk internat af et hund, mens hun var på besøg med støtte til dem. Hun har skrivet til Sandra - "har fundet din hund!". Det startede som et joke. Det var aftalt, at Lucy, på det tidspunkt med navn Rina, komme til 4BP og vi søge hende et hjem. Hun var afleveret på internat meget meget tynd og hyperaktiv. Dem hvem har afleveret hende, sige, at de har fundet hende løbende fri omkring deres hjem. Efter ankomst hos Sandra man kunne godt se at hun har også et klump i halsen og et stort ar på ryggen, hvilket resulterede i, at et af bagbenene bevægede sig lidt hårdere.

Det var kærlighed fra første blik. Efter 3 dagen af overvejelse, det var klar at Lucy skal blive i familie. Det var ikke ideal omstændigheden, men det var det rigtige hund, alt andet kunne findes ud med tid. Lucy har selv valgt hendes navn, da Rina passede hende ikke. Lucy er speciel hund,  med store følelsesmæssige ar, der resulterer i aggression. Hun er stadig nødt til at have en snude på i nogle situationer. Men hun er den mest kærlige, søde væsen i verden, og vi er utroligt stolte af hendes fremskridt i tiden med os. Lucy er mellem 6-7-8 år, det er svær at sige.

Popsi

Popsi var fundet på gade, gravid. Hun bor ved et tank station i flere år. Hendes navn var originel Saurida. Hun skulle være også et pleje hund, hvem skulle til ny hjem efter. I lang tid da var ingen rigtige om at ansøge om hende. I den tid, hun har arbejdet utrolig hårdt om at blive del af familie. Vi har bemærket at hun virker som et godt balance mellem 3 hunde, til sidst hun bliv bedste ven til Lucy. På grund af Lucy's agression mod andre hunde, hun har haft kun enkelt venner, men ingen hvem var ikke bange at spille med hende på fuld fart. Så vi har besluttet at beholde Popsi, fordi hun var det manglende del i familie af 3 hunde. Hun er nu vores social medarbejder. Det var Sjuzi før. Hun virker meget beroligende og meget moderlige, derfor hun er dygtig hjælp med andre hunde, hunde i pleje eller med hunde de mødes på gade. Hun har selv valgt hendes navn også. Popsi er omkring 4 år.

NYESTE FAMILIE MEDLEMM - LU

LU, tidligere navn Laume, va reddet i 2018 fra et sted hvor over 14 hunde var konfiskeret i dårlig stand. Som næste hvalp, Lu var lukket in i et små, mørk lager hus, i et kort snor og glemt. Hun var ikke givet mad eller vand til, hun var ikke snakket med eller gå ture, hun var bare glemt. Hun har overlevet kun på grund af nogle naboe de har smidt ind mad resten fra deres bord ind hos hende, fra gang til gang. Hun var det største hund konfiskeret det dag. LU ER BLIND. Hun er blind på grund at hun var i mørke helle tiden. Hun var fundet utrolig tynd, med ribben, der springer ud på grund af sult, og hendes livmoderen var faldet ud og infektionen var dyb, så hun havde frygtelige smerter i lang tid. Når hun var reddet, hun behove at få akut operation, men hendes krop var så så svag, at hun holdt op med at trække vejret flere gange under operationen. Men til sidst hun overlevede. Derefter, var hun 2 år på internat, fordi ingen vil stor blind hund. 

Jeg så hende i Januar (2020) og var forelsket, jeg var sikkert jeg kan finde et hjem, da i mit øjne hun var fantastisk. Men jeg også viste at da er risiko at det aldrig ske og hun behove at blive. På det tidspunkt jeg har haft ingen muligheden at tage ind et mere, stor hund så jeg har besluttet at vente indtil sommer og se hvad ske. I Juni 28, hun komme til mig, fordi jeg har besluttet hun skal ikke ende hendes liv på internat. Jeg var meget optimistisk at jeg finde hende et hjem, men efter et måned af absolut ingen interesseret, jeg har besluttet at nok er nok og hun skal bare nyde hendes liv, så jeg har adopteret hende i August. 

Jeg har aldrig planlagt at har så mange hunde, Lu, Lucy og Popsi var ikke planlagt. Men hver af dem har fundet og valgt mig og jeg kunne ikke sige nej. Jeg tro ingen forstår dem som jeg kan, så på tords alle bekymringen og risiko, jeg var klar til alt. Min prioritet er og vil altid være, kvalitetsliv for mine hunde og balance i flokken. Jeg ville aldrig tage en hund ind, hvis den ville risikere at blive kvantitet i stedet for en kvalitet, og pakken ville være i stress. Nu har hvert medlem deres del at bidrage i pakken, og hver rolle er vigtig.

LU er omkring 4 år gamle, men på grund af hendes start i liv, hendes krop er meget mere gamle og kræves lidt mere pleje og vitaminer end normal. Hun stadig se omkring 5%, skyggen osv, så i godt omstændigheden hun orientere sig virkelig godt, i andre omstændigheder, hun bare stole på mig at navigere hende. På et tidspunkt vil hun savne sit syn fuldt ud, men jeg tror, at hun vil håndtere det som en mester med min hjælp. Hun er mit sort skygge, altid ved mig. Det er absolut utrolig hvordan hund med sådan start i liv kan være så så kærlig, loyal, vel opdraget og livsglæd. Det er noget vi som mennesker skal lære fra dem helt sikkert. 

Integration med resten af pack var ikke nemt og det stadig er nogle gange i progress. Men, alt føles meget naturlig og mit kærlighed for hende fra første blik har ikke ændret sig.

Jeg elsker alle mine pigerne og de er alle speciel på så mange forskellige måde, men LU er noget helt andet. Hun er en jeg ved mest om fra fortiden. Hun er også en hvem vise at hund med en eller andet handicap, bør ikke være skræmmende eller kompliceret. Alle spørge mig hvis det er svær at har blind hund og jeg altid sige nej, fordi hun er MIT hund og jeg se hende som LU, mit stor goofy bamse og ikke som blind eller rednings hund. Jeg ofte glemme hvor hun komme fra fordi man kan ikke bemærke det på hende. Men jeg altid gerne delle hendes historie, fordi det viser hvir vigtig det er at ikke give op når tinge blive svær eller synes umulig.

Tilføje flere videos af hende, så i kan se hvor hun komme fra og hvordan vi mødes. Da vi mødtes, var hun i fuld panik, tissede selv og skreg ved hver berøring. Det tog omkring 5 minutter for hende at roe sig ned og blive min bedste ven. Men i skal vide når i kigge på dem - hun har det meget godt nu og alt er OK :)

Fuld 4 Beloved Paws familie

_SMP9586.jpg
_SMP0724.jpg
bottom of page