top of page

PROCESS OG PRIS

VIGTIG MEDDELELSE - DET ER 4BP, DER BESLUTTER, HVILKEN HJEM ER DET BEDSTE FOR HUNDEN. VI VÆLGER DIG INGEN MINDRE, END DU VÆLGER HUNDEN. HVIS VI TROR, DET IKKE ER EN GOD MATCH, HUNDEN VIL IKKE GIVES. Vi stræber efter at finde det bedste hjem til hunden og den bedste hund til DIG, ikke blot et hjem eller en hund. Vær opmærksom på det og har forståelse for, hvis din ansøgning bliver afvist.

 

 

PROCESS KAN GÅ TO MÅDER.

 

1 - Du er velkommen til at kontakte os og fortælle os lidt om dig selv og hvad du leder efter. Så kigger vi gennem litauiske internate, hvad der kan passe dig. Vi sender dig nogle muligheder med fotos, videoer og beskrivelse. Hvis du ser nogen, du kan lide, kan vi give yderligere flere oplysninger. Hvis det føles som den rigtige hund, forbereder vi hunden til rejse. Du kan senere hente hunden fra 4 BP, hvor du får muligheden for først at lære hunden at kende og stille spørgsmål, du måtte have. Vi underskriver kontrakten, og i kan starte jeres liv sammen.

 

* I visse situationer kan det aftages at levere hunden direkte til dig. Kontrakten skal underskrives, og pengene skal betales inden det.

 

 

2 - Du er interesseret i en af ​​de hunde, vi har i pleje, allerede i Danmark. Kontakt os med oplysninger om dig, og hvorfor du tror, ​​du ville være det rigtige hjem. Hvis vi tror, ​​det kan være en match, ​​er du velkommen til at besøge for at lære hunden at kende og tage din beslutning bagefter. Hvis vi tror, ​​du ville være et godt hjem, men desværre ikke for den hund, vi har i pleje, kan vi vise dig nogle andre muligheder, der kan passe bedre til dig.

 

* I nogle tilfælde kan det aftales, at vi kommer med hunden til dig. at mødes og se, om det er en match.

ALLE HUNDER ER I LITAUEN. BORTSET FRA DE HUNDE, SOM VI HAR I PLEJE HOS OS, DE ER ALLERDE I DANMARK.

HVIS DU VÆLGER EN HUND, I LITAUEN:

  • Den valgte hund undersøges af dyrlægen, BLIVE vaccineret, flåte behandlet, ormekuret. Europæisk pas udskrives. 

  • Der er 21 dages karantæne efter vaccination, inden kæledyret kan rejse. Den yngste alder for denne vaccination er 3 måneder gammel. Det betyder, at hvis du beslutter at adoptere en hvalp, bliver du nødt til at vente til den er 3 måneder gammel og derefter 21 dage mere, indtil den kan rejse til dig. I løbet af hele den tid bliver du opdateret om hvalpens trivsel og vækst.

  • Alle hunde ankommer med transportfirma i en minibus. Turen tager mellem 16 og 24 timer. Under turen går hunden på WC tur, får vand, mad og tages ordentligt af.

  • 4BP henter hunden fra leveringsstedet og tager den i deres pleje, medmindre andet er aftalt.

  • Du kan hente din hund, når du er klar, fra 4BP hjem.

VIGTIGT: Turen, ændringerne er udmattende og stramfulde. Det påvirker hver hund forskelligt. Som regel tager det mindst 3 dage at slappe af. Giv hunden tid og rum, hjælpe dem og være forståelig.

HVIS DU VÆLGER EN HUND, I 4BP PLEJE:

  • Når du introducere dig selv, og vi tror, det kan være et godt match, bliver vi enige om et besøg og resten kan aftales personligt, når vi mødes.

  • Når kontrakten er underskrevet og prisen er betalt, forlader du hjemmet med et nyt familiemedlem, nyttige tip og nogle ting til starten.

HUNDER TIL FORMIDLING

- er vaccineret,

- ormekuret

- er chippet,

- er loppebehandlet

- er blevet undersøgt af dyrlægen,

- have EU-pas

- er steriliseret / kastreret *

- tænde renset (hvis det mangles)

- få blødprøve så man har primær info om helbred

* medmindre det i ekstraordinære tilfælde ikke kunne udføres før hundens nye hjem

** Alle oplysninger, vi har, har du også. Vi er gennemsigtige og ærlige efter vores bedste evne. Du er simpelthen nødt til at forstå, at i nogle tilfælde nogle oplysninger, hverken vi eller huslyen kan have, hvis for eksempel hunden blev fundet i skoven eller på gaden. Med hunde, der blev fundet, kan vi kun give de oplysninger, vi samler, siden de blev fundet.

PRIs

- Priserne varierer mellem 3000Dkk - 3500dkk. Pengene går til internat, hvor hunden kom fra. Det dækker forberedelses og sundhedsprocedurer, herunder en lille støtte til internat hvis da er noget tilbage. Hvis du vil donere mere til internat, er du altid velkommen. På det tidspunkt del af pengene også gå til transportudgifter, da covid-19 har forårsaget komplikationer i rejsebranchen.

I nogle tilfælde kan priserne være højere eller lavere, afhængigt af særlige situationer, som hundens størrelse eller behov. Men det blive aftalt med jer på forhånd.

 

* På dette tidspunkt accepterer 4BP ikke donationer eller tjener heller ikke noget på det. Vi overlader retten til at ændre donationspolitik i fremtiden, da vi har store planer for vores mission.

KUN MED KONTRAKt

Alle hunde forlader til nye hjem, kun med underskrevet kontrakt. Kontrakten er et gyldigt dokument skrevet af flere jurister. Den er livslang, og hvis betingelserne ikke holdes, vil hunden blive taget væk, ellers mere seriøs legal konsekvenser afvente. De vigtigste regler er - aldrig give hunden til tredjepart eller aflive uden 4BP viden. Hundene kan på ingen måde bruges til avl. Hvis hundene på grund af særlige omstændigheder ikke blev steriliseret inden nyt hjem, skal det ske i nyt hjem, på nye ejers regning og i deres pleje. Nye ejere vil forståeligt nok have oplysningerne inden det for at hjælpe dem med deres beslutning. Vi vil også gerne blive holdt opdateret om, hvordan det går med hundene fra tid til tid. Der er flere måder at gøre det på, inklusive en FB-gruppe, hvor opdateringer kan deles og er meget velkomne.

HVIS I VIL LÆSE KONTRAKT PÅ FORHÅND, SKRIV OS OG VI GERNE SENDE DEN TIL JER.

 

Når du adopterer via os, bliver du familie. Vi er altid der for at hjælpe, støtte eller rådgive. Derfor er det vigtigt at i kontakte os først, hvis der opstår problemer. Og hvis hunden af ​​en gyldig grund ikke kan blive hos dig længere, skal den gå i 4BP-pleje, medmindre der i specifikke situationer er aftalt andet.

bottom of page