top of page

poncho

 

- Ca 2 år gammel.

- Chihuahua blanding.

- Kastreret, vaccineret, blodprøver, ormekur og EU pas.

- semi renlig.

- mellem 4-5 kg

ADOPTIONS GEBYR: 3000kr

Siden Poncho er ankommet til DK, han var gennem 3 steder allerde, og i alle af dem han er lidt forskellig. Så, nedenfor i kan læse oplevelse fra alle af de steder han var i pleje indtil videre. Han blive i Langeland nu, indtil han finde hans for evig hjem.

LANGELAND INFO:

Poncho er ankommet mere social end forventet. Han var meget nysgerrig på det samme, ville undersøge helle huset og var ikke bange af 5 forkellige størrelse hunde. Var også helt ikke bange at den største hund vil følge ham overalt. Har glædelig hoppet op i senge og sofaen, prøvet at spille  med legetøj. Kontakt søgende og trøst søgende fra mennesker. Selfølgelig han er stadig forsigtig, og hvis forskrækket, søge rolig hjørnet. Men han tilknytte sig hurtig og holde sig omkring sit menneske, vil deltage overalt og søge trøst hvis i tvivl om noget. Meget sød lille dreng med stor potentiale.

Om natten var han i bur, med i soveværelse. Har klaret det stille rolig. Et gang om natten var restløs, så fik et tur udendørs om at tisse, derefter har sovet rolig igen resten af natten. Kan være alene hjemme, med nogle betingelse. Vil trives BEST i hjem med andre hunde, gerne hans størrelse og dem hvem vil matche hans energi. Han har mange energi og er meget livlig, bare blive nemt bange, så han skal væne sig at være ikke bange at vise sit glæd energi.

På det tidspunkt han få raw kød diet, med olien, om at bygge op hans krop og gøre pels bedre.

 

Hans daglig liv kan følges via vores Instagram. 

-------

PONCHO VAR ADOPTERET OG RETURNERET PÅ GRUND AF ALLERGI TIL HANS PELS. 

Hans familie skrive det om ham:

Hej Sandra

Der er sket utrolige fremskridt med den bange og usikre dreng, vi fik med hjem i torsdags. For det første begynder han reagere på sit navn, Carlos - og for det andet bevæger han sig hjemmevant rundt i både hus og have med højt løftet hoved og krølle på halen. Han logrer, når han ser os, men bøjer vi os for hurtigt mod ham, bliver han bange. Han vil rigtig gerne være i nærheden af os, men larmer vi eller Tacha (vores cairnterrier) for meget, lister han ind i et andet rum - det samme gør sig gældende, hvis han synes, fjernsynet eller radioen har været tændt for længe - til gengæld er han ligeglad med lyde fra fx støvsuger, dørklokke og vaskemaskine.

 

Han har både fået appetit og styr på maven, vi har haft 34 timer uden ‘uheld’ på gulvet. Han er blevet meget bedre til at gå i snor, og han sætter stor pris på at snuse - men bliver meget utryg, når vi møder andre hunde og/eller mennesker. 

 

Tachas fascination af bolde og pinde deler han slet ikke - men da hun i dag stjal en hel rulle toiletpapir, var de begge 2 med til at forvandle den til snevejr, og de havde en fantastisk fest. I det hele taget vil Tacha rigtig gerne lege med ham - og han med hende, men han ved ikke rigtig hvordan. Men de har hygget sig med at grave et myrebo op i haven. 

 

Derudover nyder han at blive børstet, nusset og køre bil. Han er en rigtig sovetryne (helst i sofa eller seng), hvorfra han også kan holde øje med hele rummet. Han bider ikke i ‘forbudte’ ting, og så har hundene været alene hjemme i 1,5 timer helt uden problemer. Så selvom der stadig er mange ting at arbejde med som fx selvtillid, lydighedstræning og tillid/tiltro til fremmede mennesker, så har han et rigtig stort potentiale. 

 

Vores anbefalinger:

Et roligt hjem med faste rutiner.

Et hjem med masser af tid til at nusse, træne og stimulere/socialisere.

Han kan bo i lejlighed, da han er meget stille (han gør sjældent) og helst opholder sig indendørs - men drømmen er adgang til have.

Hvis der er en anden hund i hjemmet, skal den være rolig - Tacha har ofte for meget energi i forhold til Carlos.

Et hjem uden små, larmende og uforudsigelige børn, men han er rigtig glad for vores teenagere og deres selskab.

Han kan være alene hjemme sammen med en anden hund - og vi tror også, han kan være det helt alene.


OBS: Han giver ikke lyd, når han skal tisse/besørge, så man skal kende hans signaler (han søger kortvarigt mod døren) eller lufte ham jævnligt.

------

 

FØRSTE INFO EFTER HANS ANKOMST: Poncho er en utrolig sød og nysgerrig lille dreng. Han har ikke oplevet så meget i sit liv endnu og er derfor også noget forsigtig. Poncho kommer fra en hvalpe fabrik/hoarder situation i Litauen, hvor han blev beslaglagt sammen med 81 andre hunde. En dame havde alle hundene i sit hus og derfor er han ikke blevet socialiseret ordenligt. Han søger meget andre hunde og vil derfor være fint egnet i et hjem med andre hunde. Han var dog den mest sociale af alle de hunde der blev beslaglagt. Han er typisk chihuahua og gør af ting han ikke forstår. Poncho søger et kærligt hjem der vil fortsætte hans socialisering og opdragelse. Han er en kanon sød hund med stort potientiale

Kan besøges i Langeland, Rudkøbing, efter aftale.

bottom of page